What are the uses of Photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Kamran Hyder , Senior UI/UX / Web & Graphic Designer / SharePoint Designer , Saudi Basic Industries Corporation (SABIC)
تاريخ النشر: 2012/12/27
Ahmed Hussein
من قبل Ahmed Hussein , Digital & Social Media - Senior Account Manager , ASD'AA BCW

You can do what ever you want by Photoshop editing images designing web designing retouching photos

Muhammad Rahil
من قبل Muhammad Rahil , Senior Digital Creative , LMTD MENA FZ LLC

It's a raster graphics/image editing tool.
Mostly used by Photographers, Designers for Web Templates, Advertisements, Mockups, Corporate Identity, and Logo design.

Mohamed Essam Hussien
من قبل Mohamed Essam Hussien , Senior Full Stack engineer , Affinidi

- Editing pictures -Web Design

mohsen ahmad alshammri
من قبل mohsen ahmad alshammri , Operation Manager - Director , productions

doing creative advisement and editing photo