The CAE (Chief Audit Executive) should establish _ to guide Internal Audit Activity Standard 2040 ?

تم إضافة السؤال من قبل Tariq Raza , Manager Finance , THK SOLUTIONS PRIVATE LIMITED
تاريخ النشر: 2014/02/19
mukkur srinivasan varadhan
من قبل mukkur srinivasan varadhan , Chartered Accountant , Chartered Accountant in practice

.

" An Internal Audit Manual" containing the policies and procedures of the Internal Audit activities.