How many DNS servers working currently ?

تم إضافة السؤال من قبل Santosh Kumar Jangid Santosh , Area Sales Manager , SP Techno Solution Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/02/19
Mohammad Oweis
من قبل Mohammad Oweis , End User Support Country Lead , Lafarge Cement Jordan

If you asking about public DNS servers, then more than you can cound :)

There are13 root DNS server, all of them clustered.

Every ISP in the world has about2 public DNS servers.

In addition to other public DNS servers, like Google DNS servers.