The combination of a good employee and a bad manager results in _

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/02/18
Mohammed Riaz Ali S
من قبل Mohammed Riaz Ali S , Business Recovery Manager , IBM India Ltd

It will spoil company reputation.

Stoil Zhelyazkov
من قبل Stoil Zhelyazkov , Marketing Manager , Self Employed

catastrophy really..

Kuldeep Tanwar
من قبل Kuldeep Tanwar , Deputy General Manager Operations , Micro Precision Products Pvt Ltd WIKA Group

mismanagement & failure in targets

Sidrah Nadeem
من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies

Inadequate utilization of the employees potential, and little or no rewards.