What is Executors Framework and Executors class in java?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd shahnawaz khan , Associate Project , Cognizant Technology Solution
تاريخ النشر: 2014/02/17
ajay deepak
من قبل ajay deepak , software developer , IBM India

Executors framework is used for creating thread pooling provided with libraries to handle and manage many threads for application .

Executors class is a static utility class which provides different static methods to implement thread pooling implementation