Mr. A sold goods to Mr. B for $100,000. This amount will be treated for Mr. A as: 1. Revenue 2. Gross Profit 3. Net Profit 4. Operating Profit

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/11
Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Revenue

nafsia jabir subair
من قبل nafsia jabir subair , Cashier , Muthoot Finance

sales Revenue or Adjust with gross profit

Radia Ghanem
من قبل Radia Ghanem , Field Material Coordinator , Halliburton

1.
Revenue

nathasha ochirakkal
من قبل nathasha ochirakkal , Assistant Examination officer , Al kamal american international school

1.revenue

Siraj vannathamkandy
من قبل Siraj vannathamkandy , Senior Accountant , Gulf Business Center

Sales income should consider as Revenue.

محمد محمد عبد الرحمن
من قبل محمد محمد عبد الرحمن , مساعد المدير المالي Assistant Finance Manager , Rahal company

I think treated as revenue