What is the favourable balance for Payable ledger Account?

تم إضافة السؤال من قبل SALIK RAFIQUE , GM FINANCE , SWISS PRO MANUFACTURING CO.
تاريخ النشر: 2013/06/11
Mustafa Khan
من قبل Mustafa Khan , Accountant , Saudi Aljabr Talke Co. Ltd.

Credit balance because for liability credit balance is favourable

Bilal Bilal Ashraf
من قبل Bilal Bilal Ashraf , Assistant Accountant and Office Admin , Hamdaani Food Company

perpaid expenses or credit balance is favourable

Muhammad Zeeshan Hyder
من قبل Muhammad Zeeshan Hyder , Chief Accountant , SAED Group International (Al Dabbagh Group)

Only that balance which is with in the credit due date by the view of ethical business practice.