Which two accounts already made by Tally, while we are creating a company in tally?

تم إضافة السؤال من قبل MOHMMAD SAYEED ABDUL LATIF , Article assistance , EKBOTE DESHMUKH & COMPANY
تاريخ النشر: 2014/02/15
Nasrudeen burhan
من قبل Nasrudeen burhan , Accountant cum Office Admin , Power Star Building Cleaning service

cash a/c and p&l a/c

manseer muhammed ali
من قبل manseer muhammed ali , Accountant General , Royal Lighting L.L.C & Royal Furnishing LLC

1.profit & loss a/c2. cash a/c

MOHAMMAD THANVEER Palathil
من قبل MOHAMMAD THANVEER Palathil , ASSISTANT ACCOUNTANT , CERAMIC TILES SUPPLIERS

1. CASH ACCOUNT

2. PROFIT & LOSS ACCOUNT

Mukkaram Siddique
من قبل Mukkaram Siddique , Finance, Management & Stocks , Amazon Foods Saudi Arabia

Cash

&Profit & Loss Account

BALAJI NADIMINTI
من قبل BALAJI NADIMINTI , Accountant , SS AGRITECH

1. Cash A/c

2. Profit & Loss A/c