Who was the world's first engineer?

تم إضافة السؤال من قبل Khurshid Malik , Electrical ,HVAC Engineer, Project Manager, Supervisor , Mohammad Amman Malik Central Air Conditioning Est
تاريخ النشر: 2014/02/12
budi prihantoro
من قبل budi prihantoro , INTERIOR DESIGNER , YOGYA DEPARTMENT STORE

Engineer or scientist is the same ...

G S
من قبل G S , Senior lawyer , National Union of Attorney at Law of Romania

Some unknown but bright people who built irrigation system in MIddle-East about3500 year BC.

Sultan Ahmed
من قبل Sultan Ahmed , Sales Manager , EKF Electrical Solution FZCO

 Imhotep

Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

You