How much is the time required for a person belongs to any operation activity to join Internal Audit Activity to perform Assurance Engagement?

تم إضافة السؤال من قبل Tariq Raza , Manager Finance , THK SOLUTIONS PRIVATE LIMITED
تاريخ النشر: 2014/02/12
Tariq Raza
من قبل Tariq Raza , Manager Finance , THK SOLUTIONS PRIVATE LIMITED

Unless and until1 year elapsed

MALIIK SOHAIL ABBAS
من قبل MALIIK SOHAIL ABBAS , ACCOUNTS MANAGER , AL RAWDAH GREEN SWEET WATER

Actually i am enganged in that acvtivity i say that2-3 days then the operation is continue perfromace is accumulate day to day perfrom assurance engaggement aswell