How to mange office conflict ?

تم إضافة السؤال من قبل naela abu saleim , منسق التثقيف الصحي , ضمان للتأمين الصحي
تاريخ النشر: 2013/06/10
Hiياسر عقلان
من قبل Hiياسر عقلان , مهندس كيميائي , مصنع مدينة سام للمياه المعدنيه

mehdi hasan
من قبل mehdi hasan , mep project manager , asia sun management consultency

always try to understand office politics try to find out root cause of the problem find out who are conflicting party always see any problem objectively not subjectively talk conflicting parties openly and frankly if not solve the problem in two try, then inform hire management , if necessary , on written