Is it possible to find job in UAE if you are comming from South Europe and you recently graduated?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/10
Hassan S Al Jabri
من قبل Hassan S Al Jabri , Consultant Business Development - Human Capital , Various Multi-national, Private - Semi-Government Organizations

Yes and No.
Yes if find company owner from the same area you come from, you may get a chance .
No, as many companies here require UAE experience.
Good Luck Hassan