Do you have Islamic financial institutions in your country? if Yes, what are the main challenges facing them?

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Ameen Bakather , Founder & Managing Director , Consult & Perform
تاريخ النشر: 2014/02/09
Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

Yes, I have an Islamic financial institutions in my country.

The main challenge facing them is regulating.