How To Make The right Backup For Linux ? I Know That Most Backup Programs Make Compression And That is Dangers At Restore , So What Is The Solution?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/02/09
Sheikh Kamran Shafique
من قبل Sheikh Kamran Shafique , General Manager , INFO SYSTEMS, Islamabad IT Solutions provider Company

I mostly use the tar command for backup in linux, it has variety of options to backup your data.