What are the major fraud type of ATM/Credit Card?

تم إضافة السؤال من قبل Farhan Zahid , Manager Investigation , United Bank Limited
تاريخ النشر: 2012/12/22
Ahmad Mishkhas
من قبل Ahmad Mishkhas , Information Security Manager , First Abu Dhabi Bank

BIN Attack, Identity/Account take over, application fraud, Altered Card/ Counterfeit Cards, Lost, Stolen, Non-Received, Mail/Telephone/Internet ( Card not Present), Skimming, SE.

Roba Al-Assi
من قبل Roba Al-Assi , Brand and Communications Director , Bayt.com

Card Theft PIN Compromise Card Skimming Cash Trapping Transaction Reversal Deposit Fraud