How many types of Microsoft license ..?

تم إضافة السؤال من قبل Asif Iqbal , IT Support Engineer , Ahmed Ghaleb Alesayi
تاريخ النشر: 2014/02/05
Abdul Gafoor GK
من قبل Abdul Gafoor GK , Senior System Administrator , NIMR Automotive LLC

You need to be specific. Microsoft License on which Microsoft product? Each product can have different type of licensing. Same product can have completely different set of licensing for different versions.