Thinks about your life with out information systems, how it looks?

تم إضافة السؤال من قبل NASSRELDEEN IBRAHIM ELTAYP BASHEER , Senior Bussiness Solution Support Engineer , MTN Sudan
تاريخ النشر: 2014/02/04
Anan Salem
من قبل Anan Salem , Revenue Cycle Manager , Mohammad Dossary Hospital

It is look like Age of the dinosaurs

Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

Boring