What are the types of containers?

تم إضافة السؤال من قبل SYAMSUNDAR NAIR , DY. MANGER SEA FREIGHT , KUEHNE + NAGEL PVT LTD
تاريخ النشر: 2014/02/03
Athar Ali Channa
من قبل Athar Ali Channa , Shift Supervisor , Rabigh Petrochemical Logistics ( Jv of Sumitomo Chemicals Japan & Al majdoue Transport KSA )

1. Dry Box  ,2. Reffer  , 3. Flat rack  , 4. Open top  ,5. Hard top 6. Tank container 7. One door open container.