What is the role of Ethics in Business?

تم إضافة السؤال من قبل basheer basheer , Digital & social media officer , MTC Holding Group
تاريخ النشر: 2014/02/03
احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

We have learnt that trade depends on a lot of factors which includes ethics , but I regret to say that for the time being every transaction is taken legaly and (or) contract based .Thus ethics does not count officially alas.