What' is the biggest headache when implementing SAP?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/10
Mohamed Yousif
من قبل Mohamed Yousif , Technical Services Section Head , Sudanese Petroleum Corporation

Change management process to convey the people to be familiar with new way of doing the business

Shahid Malayil
من قبل Shahid Malayil , Project Manager , Dejem Tech & Solutions

Getting your Business process mapped correctly to SAP.

Ahmad Shahzad Ali
من قبل Ahmad Shahzad Ali , Manager Accounts , SJ Logistics (AOP) Lahore, Pakistan

After going live on Production system