What is meta marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Maher , software developer , IT House Solutions
تاريخ النشر: 2013/06/10
Abdulsalam Ali Al-suraihi
من قبل Abdulsalam Ali Al-suraihi , Deputy Dean and full-time Lecturer , ITTIHAD University for Science & Technology

Marketing that targets marketeers,, Meta Marketing should give us all hope for the future.
Once the marketeers start believing their own disinformation, real information channels become possible again.

Hamza Afridi
من قبل Hamza Afridi , Service Advisor , Abdul Wahid Rostamani Motors

this will help you.
http://en.wikipedia.org/wiki/Meta_marketing