I have made my office letter in ms word unfortunatly after few days there farmat has change is there any solution?

تم إضافة السؤال من قبل Tarique Aziz , Data Processing Officer (BPS-16) , NPIW Water Managment
تاريخ النشر: 2014/01/31
Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

Built new format.

Scan new letterhead header and inster the image at top of your document.