On behalf of the liability is debited? how a company is structured?

تم إضافة السؤال من قبل decamo bomanga , collecter les recettes , STS SPRL
تاريخ النشر: 2014/01/31
decamo bomanga
من قبل decamo bomanga , collecter les recettes , STS SPRL

what to do now ?je parle plus le français qu'est ce que la comptabilité ?

walid ahmed
من قبل walid ahmed , Financial Accountant , JustFood International

Hello sir. you question is too vague , if you can be more specific that will be helpful to answer your question.