Which is the Best of Best Software (Offline and Online) for Accounting in the World? and Which is most popular in the world?

تم إضافة السؤال من قبل Murtaza Mukadam (Royal) , Senior Accountant Cum Office Administration Cum Manager , Deepak Advertising Agency & D Force Communication Pvt.Ltd.
تاريخ النشر: 2014/01/30
Khalid Noor
من قبل Khalid Noor , Accounting Manager , FedEx

Dear Murtaza

I ll not call it best of the best, but Oracle and SAP are the most popular software for corporate accounting and reporting purposes.

abdulkarem bamhsoo
من قبل abdulkarem bamhsoo , تنفيذ العمليات المصنع , yascp مصنع ينبع للكمياويات المتخصصة

Master in Translation