Which technique do you find ideal in teaching English?

تم إضافة السؤال من قبل Nicholas Poshayi , Teacher/Librarian/Academic Teacher , Brooke Bond School
تاريخ النشر: 2014/01/29
Majeda Tahboub
من قبل Majeda Tahboub , Expert Educator , Jude Publications

Well, I find the communicative approach is ideal in teaching English, any technique that fulfils the requirements is ok.

Ahmed Gendy
من قبل Ahmed Gendy , English Senior Inspector , Ministry of Education (MoE)

It depends on students' level .However communicative approach is the best.