Does anybody know a good site for candy system ?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Saeed Mahmoud Abdulaziz , Division Account Manager , Issam Kabbani & Partners
تاريخ النشر: 2014/01/29
Mervin Pacoy
من قبل Mervin Pacoy , Senior Estimator , Al Tayer Stocks - Al Tayer Group

You can check this website for the Candy System. The system can be downloaded for evaluation purposes. It has several modules in which  can improve productivity in estimating and project controls including Cost accounting.

http://constructioncomputersoftware.com/