What are the most important things to be inquired about on the company's policies and what are the things most refined among companies?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Saeed Mahmoud Abdulaziz , Division Account Manager , Issam Kabbani & Partners
تاريخ النشر: 2014/01/28
salah alashqar
من قبل salah alashqar , مستشار إداري Management Advisor Group/ مدير اداري - Administrative Manager , استرا / مجموعة العمري العقارية / أسكو / مجموعة آل مترك

Planning and  organization  and  strategic  plans

Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

Organizations should have conducive environment and human friendly policies.