Any one know the engineering calculations used for solid modelling?

For designing spring, tube, sheet metal bending , rod pressing calculation.

تم إضافة السؤال من قبل harish kumar , Design Executive , General Surgical Co India pvt ltd
تاريخ النشر: 2014/01/27
amin القصفي
من قبل amin القصفي , محاسب , diligence conseil

" the engineering calculations  used for solid modelling is2 " DEBIT AND CREDIT