If you hadn't become a teacher what "field" would you have gone into as a career?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/01/27
kaissar Almesmar
من قبل kaissar Almesmar , Cycle Leader and English Teacher , Adduha High School

Dentist-hairdresser- stylist-TV announcer- photographer

Dasarathi Rath
من قبل Dasarathi Rath , Sr. Accountant , Al Luban Special Investment LLC

Finance & Accounts

Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

Administration and Human Resources.

Nicholas Poshayi
من قبل Nicholas Poshayi , Teacher/Librarian/Academic Teacher , Brooke Bond School

Human resources,police force,agricultural sector,journalism.....eish the list is endless.