How to convert a photo to cartoon style with Photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Gaffer , Graphic & Web Designer , TouchVFX
تاريخ النشر: 2014/01/24
Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

Posterize or in Photoshop go to filter and filter gallery, now you can choose what kind of effect want to apply on image that it looks like a cartoon style.

Mahmoud Elmahdi
من قبل Mahmoud Elmahdi , UX/UI Designer, Web Developer , ikantam.com

This Link might help.

Khalid Gaffer
من قبل Khalid Gaffer , Graphic & Web Designer , TouchVFX

thanks for sharing