What Are The Most Common Objections you are facing with your customers ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdurrazzaq , General Manager , VTEL
تاريخ النشر: 2014/01/23
Yasmeen Al-Haddad
من قبل Yasmeen Al-Haddad , sales and marketing coordinator , Nassim dad & partnars company

when you want to clarify the polissy of the company to the customer and it does not satisfy him , in this time you will be confused until finding the solution