What is a good website on teaching English for beginners?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/09
shimaa nabil
من قبل shimaa nabil , معلم ومدرب , مدرسة اعدادي و ثانوي و لغات

english club

As I think we can imrove our English with some desire to have a better level....how ever the site........but I

.............finde THE MULTIMEDIA ENGLISH very helpful

Also we can have the best ules in English from the BRITISH COUNSIL web site

Zeyana Rustamkhan
من قبل Zeyana Rustamkhan , Teacher , School

Star fall is veryyyyy goood buwant you want for beginners like from sounds blends2lettworlds a3letter words and sight words I encourage jolly phonics sits very useful

magda laissy
من قبل magda laissy , Teacher of English , Sahel Private school

star fall is very interesting for beginners