What is best accounting software used in middle east firms?

تم إضافة السؤال من قبل yousef ali mohammd alatawneh , Finance and administrative manager , j.jsco
تاريخ النشر: 2014/01/19
jasmin ali
من قبل jasmin ali , Digital Marketing Specialist , NAFFCO FZCO

These are the best accounting software widely used in UAE and Dubai.

Tallysolutions

Sage 50 (Peachtree)

QuickBooks

ZOHO BOOKS

FreshBooks

Oracle

SAP

Detailed views and best accounting software comparison http://www.wesuggestsoftware.com/6-best-accounting-software-used-small-business-dubai-uae/

Moustafa Hassan
من قبل Moustafa Hassan , Accountant , Doha Institute for Graduate Studies

SAP I think is perfect

Khader Basha Shaik
من قبل Khader Basha Shaik , Senior Accountant , REEM AL KHALEEJ PERFUMES EST

Mostly using Tally erp, and sap fico