What is the difference between access and identity management?

تم إضافة السؤال من قبل Olusesi Ibrahim Adebisi , Senior DBA and Technical Lead Database Projects , MTN Nigeria
تاريخ النشر: 2014/01/13
Shoaib Saleem
من قبل Shoaib Saleem , Digital Transformation Consultant , Fauji Oil Terminals Co. Ltd.

Oracle Identity management is basically used for user provisioing/reconciliation (from the source of truth) while Oracle Access Manager is another application which we use for application's access management.