What is that word each time you remove a letter from it, it still remains an English word?

تم إضافة السؤال من قبل Fida Abo Alrob , Sr. Copywriter , Imena Digital
تاريخ النشر: 2014/01/09
Nicholas Poshayi
من قبل Nicholas Poshayi , Teacher/Librarian/Academic Teacher , Brooke Bond School

ATE minus E is AT. AT minus T still we have an article A,an English word.l hope l got your question well.

Hamza M Babiker
من قبل Hamza M Babiker , Senior Translator, editor, content writer and media specialist , Freelancer

Word with nine Letters:

Startling   startling    starting    staring    string   sting   sing    sin    in    I