IF A BOSS LACK CONFIDENCE ON HIS TEAM HOW CAN U ATTAIN BETTER TEAM WORK ?

تم إضافة السؤال من قبل Imran Pechuho , Union Council Communication Support Officer-UCCSO , Chip Training & Consulting Pvt Limited
تاريخ النشر: 2013/06/06
Osama Najeeb
من قبل Osama Najeeb , My position was of a crew trainer , McDonalds Corporation UK

by showing ur leadership qualities and leading the team on the right direction and gaining the boss confidence.