What is the standard accounting composition of per diem and how should this be accounted for in developing economies where there are no receipts?

تم إضافة السؤال من قبل Robert Musoke , Production Manager-shea Department , BeadforLife-Uganda
تاريخ النشر: 2014/01/07
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

    Please clarify the question can even answer