Which of the following foods is rich in omega-3 fatty acids?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/01/05
Ahamed Shareef
من قبل Ahamed Shareef , Divisional Head - Quality Assurance , Apollo Tyres Ltd

You have not given choices to select.... :)

It is Salman fish as I know..

Khifili Kottakkal, CFA
من قبل Khifili Kottakkal, CFA , Assistant Manager ( Financial Analysis) , Al Sayer Group Holding K.S.C.C

 fish  in abandance, walnut

Mubarik Qazi
من قبل Mubarik Qazi , Assistant Quality Controller , FIL INDUSTRIES LIMITED

where are the choices