IFRS 2 Share Based Payment. Should Equity Settled transactions result in EPS Dilution?

تم إضافة السؤال من قبل Safwat Khalid , Acting / Deputy Chief Financial Officer , Nayifat Finance Company
تاريخ النشر: 2013/06/05
Salman Ali
من قبل Salman Ali , Senior Manager Finance , Pakistan Mercantile Exchange Limited

Yes, equity settled transaction will result in increase in no.
of shares outstanding resulting in EPS dilution