What is the function tool ( Colne Stamp Tool ) In PS & How To Use It ?

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Abdelbaset , محاسب توكيل محافظة الأقصر , Harvset Foods
تاريخ النشر: 2014/01/03
Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

By clicking the ALT or hold it same on mouse while selecting a portion of image you want to clone to paste or tampered on the part of the images you want to change...