What is the job title granulated you who like to be added in front of your name at the moment or in the future?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/01/02

I frankly don't I put job title for the future but I am trying  God willing, to form my own business, wishing to God that this dream is achieved.

Adnan Salman
من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )

                                                        ( I hope posts are under the name of (art director or production manager

MASOOQUE ALI
من قبل MASOOQUE ALI , PAYROLL OFFICER , Arabian Bemco Contracting Co. Ltd

I would like to be HR Manager in future Insha Allah.

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Value adder

محمد صالح بن جحلان
من قبل محمد صالح بن جحلان , إدارة العلاقات الحكومية والميناء , مؤسسة إنجاز الفنار للمقاولات والتشغيل والصيانة

Director of Administration

Amir Mahmoud  - CPIM
من قبل Amir Mahmoud - CPIM , Planning Lead , Americana Group

Material planning Manager