How to deliver the best service to the client?

تم إضافة السؤال من قبل Yasser Ahmed El Khyoutty , Front Office Manager , May Fair for Investment
تاريخ النشر: 2013/12/29
Muhammed Mahmoud abdelazim
من قبل Muhammed Mahmoud abdelazim , Desktop Management Onsite Engineer , RTA

Following up on cases raised and providing assistance is always a Plus.

be an ear to the ticket raiser complainer. and understand what he say. find a solution and provide.