How can we make our students read and comprehend without difficulties?

تم إضافة السؤال من قبل HAITHAM Abu-dalou , معلم لغة انجليزية , اكاديمية بناة الغد
تاريخ النشر: 2013/06/05
Caroline Orlofske
من قبل Caroline Orlofske , Operating Room Sister , LITTLE COMPANY OF MARY HOSPITAL

Make it interesting, job related with a bit of humour as well.Students relate to enthusiatic people- make them see how much you enjoy what you are doiing.