What is the difference between a good Boss and a right Boss? To where your current Boss belongs? If you are the Boss, what category you belongs?

تم إضافة السؤال من قبل Edwin Tan, Ph.D. , Assistant Professor , University of Business and Technology
تاريخ النشر: 2013/12/24
mudul Hasan Khan
من قبل mudul Hasan Khan , EXECUTIVE OFFICER , DDOT-Class

There is nothing like good boss but boss is always right(any way).