Why do we teach Math?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Najeeb Abdalla , Head of Math Dept. , Recruitment officer, PD planner , Al-Ru'ya Bilingual School
تاريخ النشر: 2013/12/22
MOHAMED SALIH MUKTHAR M
من قبل MOHAMED SALIH MUKTHAR M , ASSISTANT PROFESSOR , DHAANISH AHMED COLLEGE OF ENGINEERING

Mathematics is the fundamental for engineering and science. Also it creates thinking power.