How will you manage a case of shoulder pain?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Nazrul , Physician , Holy Family Red Crescent Medical College Hospital
تاريخ النشر: 2013/12/22
Ahamed Shareef
من قبل Ahamed Shareef , Divisional Head - Quality Assurance , Apollo Tyres Ltd

Looking for more detailed answers.....I get shoulder pain sometime and struggle for a day or two.....

Mohammad Nazrul
من قبل Mohammad Nazrul , Physician , Holy Family Red Crescent Medical College Hospital

Analgesic and rest.