Where can i get trained in firearms?

firearm handling because i intend to work as a bordyguard

تم إضافة السؤال من قبل vincent osura , security supervisor , brew bistro and lounge
تاريخ النشر: 2013/12/21
Manrico Erriu
من قبل Manrico Erriu , president , WATANABE & KITAMURA INVESTMENTS

Get a look at GENi-AX Worldwide Network, www.geniax-close-protection-courses.com

geoffrey okoth
من قبل geoffrey okoth , administration police constable , ADMINISTRATION POLICE FORCE

you can license one from the government