ﻫﻞ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﻓﻲ ﺍﻟﻘﻄﺎﻉ ﺍﻟﺨﺎﺹ ﺃﻓﻀﻞ ﻣﻦ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﻓﻲ ﺍﻟﻘﻄﺎﻉ ﺍﻟﻌﺎﻡ؟

تم إضافة السؤال من قبل Nada Alashqar , Property of Jordan , Marketing
تاريخ النشر: 2013/12/21
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Each have its pros and cons. The best job is the one which satisfies your needs and ambitions.

Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

Please allow to answer in Arabic if you are asking any question in Arabic.

However Public Sector is better than private sector