What is the extent permitted in creating an environment for change and development in companies?Is it possible for us to deliver a political alternati

تم إضافة السؤال من قبل عطاالله عبدالوهاب فضيل حسين , نائب مدير ومساعده ، مدير التدريب والتطوير , وزارة التربية والتعليم - شركة الكادر العربي للتطوير والتدريب
تاريخ النشر: 2013/06/04
عطاالله عبدالوهاب فضيل حسين
من قبل عطاالله عبدالوهاب فضيل حسين , نائب مدير ومساعده ، مدير التدريب والتطوير , وزارة التربية والتعليم - شركة الكادر العربي للتطوير والتدريب

I am creating an effective working environment between individuals, managers and dealing with team spirit and provide guidance, advice and dealing in democracy put forward ideas and projects needs to be a strong infrastructure relies on pluralism in the administration and distribution of tasks between all the team work and cooperation among them