How do you answer the interviewer's question, Why do you choose this job opportunity ?

تم إضافة السؤال من قبل Shirantha De Silva , Manager National Sales / Market Executions , Invesco Limited, Coca Cola Bottlers
تاريخ النشر: 2013/12/19
Anas Zetoun
من قبل Anas Zetoun , مسؤول أنشطة المراكز الثقافية في سورية , وزارة الثقافة

Simply the truth ....why did you choose this job , because mostly you are good at it , and you are willing to help them improve and improving yourself , no big deal